Građanin

Ronaldo na korak do prelaska u City?

Lopes piše kako je Ronaldo svjestan da je trenutno najbolja opcija za njega odlazak u City, prije nego što ode u MLS, gdje planira završiti karijeru.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2021. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalski novinar Goncalo Lopes javlja da će Cristiano Ronaldo s Građanima potpisati dvogodišnji ugovor, a zarađivat će 15 milijuna eura po sezoni.

Lopes piše kako je Ronaldo svjestan da je trenutno najbolja opcija za njega odlazak u City, prije nego što ode u MLS, gdje planira završiti karijeru.

Prema njegovim riječima jedan dio transfera bi bio u novcu, a drugi dio bi bio dolazak jednog igrača u Juventus.

Stara dama želi Gabriela Jesus, ali Englezi na to ne pristaju i nude Raheema Sterlinga.

Prelazak Ronalda u redove Cityja poprilično bi naljutilo navijače Manchester Uniteda u čijim redovima je CR igrao od 2003. do 2009. godine, prenosi Sport Klub.

Veliki navijač Crvenih vragova, voditelj Andy Goldstein, tvrdi da bi za njega Ronaldo bio mrtav ako bi otišao u City.

“To bi mi slomilo srce. Znam da zvuči ekstremno, ali ako Ronaldo ode u City, on bi za mene bio mrtav“, rekao je Goldstein i dodao je:

“Bio bi izbrisan iz Uniteda. Čuo sam kako priča o ljubavi prema Unitedu i kako bi se volio vratiti jednog dana. Ne bi trebao otići u City. Postoje stvari koje se ne rade kada si zvijezda. On o ovom potezu ne bi smio ni razmišljati. Eric Cantona ne bi ni za milijun godina otišao u City“, rekao je Goldstein.

Cristiano Ronaldo je za United odigrao 292 utakmice i postigao je 118 golova. Sa klubom je osvojio tri naslova prvaka Engleske i trofej Lige prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close